Početak

Vesti

Korisni saveti o zaštiti voća

26/03/2015

Na blogu Delta Agrara Priče sa polja sada možete pročitati tekstove o bolestima, štetočinama i zaštiti BRESKVE, KAJSIJE, ŠLJIVE.


Osim ovih, objavljeni su i tekstovi o suzbijanju korova u usevima,zaštiti useva od zemljišnih štetočina, suzbijanju bolesti pšenice i zaštiti soje od korova.

Nove tekstove ćemo redovno dodavati, pa čitajte Priče sa polja da biste bili u toku sa najnovijim i korisnim informacijama iz poljoprivrede.

Delta Agrar na Fejsbuku

13/03/2015

Od sada Delta Agrar možete pratiti i na Fejsbuku.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim i najinteresantnijim informacijama iz naše kompanije, zapratite Fejsbuk stranicu Delta Agrara.

Katalog pesticida za 2015.

13/02/2015

Kompanija Delta Agrar objavila je katalog pesticida za 2015. godinu. Osim informacija o pesticidima, u ovom katalogu nalaze se i saveti za njihovu primenu, upravljanje ambalažom od hemijskih sredstava, pružanje prve pomoći i druge korisne informacije.

Preuzmite svoj primerak kataloga.

Nagrada za imanje Napredak

12/02/2015

Imanje Napredak iz Stare Pazove, koje posluje u okviru Delta Agrara, dobtinik je povelje "Kapetan Miša Anastasijević" u kategoriji "Najbolji agrar" u Sremskom okrugu. Povelju je primio Milan Šveljo, direktor imanja Napredak.

Ovo ugledno priznanje dodeljuje se od 2000. godine u okviru projekta "Put ka vrhu", sa ciljem afirmacije preduzetničkih vrednosti, stvaralaštva i društveno odgovornog poslovanja. Isto priznanje nedavno je dobilo i imanje Jedinstvo iz Apatina, u kategoriji  "Naj agrar" Zapadnobačkog regiona.

 

Delta Agrar - Naša priča

28/01/2015

Kompanija Delta Agrar pripremila je novi korporativni film i pozivamo vas da ga pogledate. Film je idealna prilika da se upoznate sa svim oblastima u kojima Delta Agrar Grupa posluje.

Pokušali smo da vam na zanimljiv i originalan način prikažemo zašto se za nas kaže da smo "Ljudi koji vole zemlju"

DELTA AGRAR - NAŠA PRIČA (video)