Početak

Vesti

Katalog pesticida za 2015.

13/02/2015

Kompanija Delta Agrar objavila je katalog pesticida za 2015. godinu. Osim informacija o pesticidima, u ovom katalogu nalaze se i saveti za njihovu primenu, upravljanje ambalažom od hemijskih sredstava, pružanje prve pomoći i druge korisne informacije.

Preuzmite svoj primerak kataloga.

Nagrada za imanje Napredak

12/02/2015

Imanje Napredak iz Stare Pazove, koje posluje u okviru Delta Agrara, dobtinik je povelje "Kapetan Miša Anastasijević" u kategoriji "Najbolji agrar" u Sremskom okrugu. Povelju je primio Milan Šveljo, direktor imanja Napredak.

Ovo ugledno priznanje dodeljuje se od 2000. godine u okviru projekta "Put ka vrhu", sa ciljem afirmacije preduzetničkih vrednosti, stvaralaštva i društveno odgovornog poslovanja. Isto priznanje nedavno je dobilo i imanje Jedinstvo iz Apatina, u kategoriji  "Naj agrar" Zapadnobačkog regiona.

 

Delta Agrar - Naša priča

28/01/2015

Kompanija Delta Agrar pripremila je novi korporativni film i pozivamo vas da ga pogledate. Film je idealna prilika da se upoznate sa svim oblastima u kojima Delta Agrar Grupa posluje.

Pokušali smo da vam na zanimljiv i originalan način prikažemo zašto se za nas kaže da smo "Ljudi koji vole zemlju"

DELTA AGRAR - NAŠA PRIČA (video)

Delta Agrar na Savetovanju o unapređenju proizvodnje voća

22/12/2014

Kompanija Delta Agrar učestvovala je na Savetovanju o unapređenju proizvodnje voća, koje je na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu organizovalo Društvo voćara Vojvodine.

Posebna pažnja posvećena je unapređenju proizvodnje kruške i dunje, o čemu su govori stručnjaci iz Italije i Srbije.

Ovom prilikom naša kompanija predstavila je jabuke iz voćnjaka u Čelarevu i sadnice iz rasadnika u Apatinu.

Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" za imanje Jedinstvo

19/12/2014

Jedinstvo iz Apatina, imanje Delta Agrara, dobitnik je povelje „Kapetan Miša Anastasijević“ u kategoriji “naj agrar“ Zapadnobačkog regiona. Ovo ugledno priznanje dodeljuje se od 2000. godine u okviru projekta "Put ka vrhu", sa ciljem afirmacije preduzetničkih vrednosti, stvaralaštva i društveno odgovornog poslovanja.

Priznanje je u ime Delta Agrara primio Luka Jelić, direktor primarne proizvodnje.