Početak

Vesti

Delta Agrar - Naša priča

28/01/2015

Kompanija Delta Agrar pripremila je novi korporativni film i pozivamo vas da ga pogledate. Film je idealna prilika da se upoznate sa svim oblastima u kojima Delta Agrar Grupa posluje.

Pokušali smo da vam na zanimljiv i originalan način prikažemo zašto se za nas kaže da smo "Ljudi koji vole zemlju"

DELTA AGRAR - NAŠA PRIČA (video)

Delta Agrar na Savetovanju o unapređenju proizvodnje voća

22/12/2014

Kompanija Delta Agrar učestvovala je na Savetovanju o unapređenju proizvodnje voća, koje je na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu organizovalo Društvo voćara Vojvodine.

Posebna pažnja posvećena je unapređenju proizvodnje kruške i dunje, o čemu su govori stručnjaci iz Italije i Srbije.

Ovom prilikom naša kompanija predstavila je jabuke iz voćnjaka u Čelarevu i sadnice iz rasadnika u Apatinu.

Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" za imanje Jedinstvo

19/12/2014

Jedinstvo iz Apatina, imanje Delta Agrara, dobitnik je povelje „Kapetan Miša Anastasijević“ u kategoriji “naj agrar“ Zapadnobačkog regiona. Ovo ugledno priznanje dodeljuje se od 2000. godine u okviru projekta "Put ka vrhu", sa ciljem afirmacije preduzetničkih vrednosti, stvaralaštva i društveno odgovornog poslovanja.

Priznanje je u ime Delta Agrara primio Luka Jelić, direktor primarne proizvodnje.

Učestvujte na foto konkursu "KIKU jabuka i ja"

18/12/2014

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo pokrenuli foto konkurs „KIKU jabuka i ja“, pa vas pozivamo da svoje trenutke uživanja u slasti KIKU jabuka podelite sa nama.

Uz pomoć aplikacije, postavite svoje fotografije na Facebook stranicu KIKU Srbija. Fotografije sa najviše lajkova ulaze u uži krug, a žiri, koji čine predstavnici principala KIKU i Delta Agrara, izabraće pobedničke.

Pripremili smo 3 vredne glavne nagrade, a autori fotografija koje su ušle u uži krug dobiće i lepe poklone.

Foto konkurs traje do 15.3.2015. godine, a sve informacije o pravilima i uslovima konkursa pročitajte na Facebook stranici KIKU Srbija.

Radujemo se vašim fotografijama i jedva čekamo da ih vidmo!

Delta Agrar na najvećem sajmu jabuka u Evropi

21/11/2014

(Beograd/Bolcano, 21. novembar 2014.) Delta Agrar prva je kompanija iz Srbije koja kao izlagač učestvuje na sajmu Interpoma, najvećem evropskom okupljanju proizvođača jabuka.

Na ovogodišnjem sajmu bilo je više od 400 izlagača iz 20 država, a Delta Agrar predstavio je sadnice jabuka iz svog rasadnika u Apatinu i jabuke koje se proizvode u voćnjaku u Čelarevu.

Sajam Interpoma organizuje se svake dve godine u Bolcanu, sedištu Južnog Tirola, koji je jedno od najbolje organizovanih voćarskih područja u svetu. Ovaj sajam prilika je da serazmene najnovije informacije o proizvodnji, skladištenju i marketingu jabuka.

Rasadnik Delta Agrara na imanju Jedinstvo u Apatinu, koji se prostire na 35 hektara, primenjuje najsavremenije standarde proizvodnje. U ovom rasadniku proizvode se sadnice vodećih sorti jabuke kao sto su Zlatni delišes Rajnders, Crveni delišes Red Cap, Greni Smit, Breburn i Gala Šniga.

Voćnjak na imanju Podunavlje u Čelarevu prostire na 400 ha i najveći je voćnjak u jugoistočnoj Evropi u čijem središtu se nalazi hladanjača kapaciteta 13.000 tona.