KONTAKT
  • OTKUP
    Otkupni centar Udovice
    Tel: 026/ 764 410

    Otkupni centar Kruševac
    Tel: 037/ 439 548

    Otkupni centar Čelarevo
    Tel: 021/ 761 784

Voće i povrće

Otkupni centri i kooperacija

Delta Agrar poseduje savremene otkupne centre na lokacijama: Čelarevo, Udovice i Kruševac, u kojima se povrće sortira, kalibrira i pakuje pod prepoznatljivim robnim markama.

Centri za otkup i distribuciju svežeg voća i povrća imaju za cilj da unaprede proizvodnju i ponudu voća i povrća iz Srbije. Svojim kooperantima Delta Agrar ugovorno obezbeđuje tehničku i savetodavnu podršku, nadgleda i kontroliše celokupni proizvodni proces, u cilju približavanja Global G.A.P. i HACCP standarda i uspostavljanja najviših standarda kvaliteta. Kontrolom kvaliteta pri prijemu i najvišim standardima u pakovanju, skladištenju i transportu Delta Agrar svojim klijentima i partnerima garantuje najbolju uslugu.

Otkupni centri raspolažu sa ukupnim kapacitetom od 21.000 t, što omogućava da se u potpunosti poštuje tzv ‘‘hladni lanac‘‘ u distribuciji voća i povrća.

U prostorima za skladištenje voća i povrća, radna temperatura komora podešava se u zavisnosti od biljne vrste koja se skladišti na između 0° i 8° C stepeni, održavanje temperature u komorama je automatsko sa mikroprocesorskim vođenjem, a zahtevana vlažnost u komorama održava se raspršivanjem vode preko ugradnih ovlaživača.