Početak O nama

Uvod

Kompanija Delta Agrar sa sedištem na Novom Beogradu, u ulici Milentija Popovića 7b, posluje u okviru Delta Holdinga. Trenutno zapošljava 1500 radnika i prisutna je na tržištima zemalja u regionu, Evropske unije, Rusije i Švajcarske.

U okviru kompanije mnogobrojni raznovrsni poslovi su organizaciono podeljeni na 4 dela: primarna poljoprivredna proizvodnja, kooperacija i otkup, agrotrgovina i distribucija i proizvodnja hrane.

U delu primarne proizvodnje Delta Agrar se bavi ratarstvom, proizvodnjom voća i povrća, stočarstvom i ribarstvom. Proizvodnja se obavlja na pet poljoprivrednih imanja u vlasništvu Delta Agrara, na površini od 15.000 hektara.

U oblasti kooperacije i otkupa kompanija se bavi otkupom voća i povrća, mesa i stoke, maloprodajom i obezbeđuje višegodišnje ugovaranje proizvodnje ratarskih, voćarskih i povrtarskih kultura sa primarnim proizvođačima preko 5 otkupnih centara.

U oblasti agrotrgovine i distribucije Delta Agrar distribuira pesticide, semena i agromehanizaciju a sve u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima. Kompanija trguje i žitaricama, uljaricama i mineralnim đubrivima.

Proizvodnju hrane čine proizvodnja mesa i mesnih prerađevina u fabrici Yuhor u Jagodini, punjenje vode Aqua Gala u fabrici Mioni, proizvodnja testenina i brašna u Danubiusu iz Novog Sada i pakovanje i proizvodnja apetisana, muslija, cerealija i osnovnih životnih namirnica u kompaniji Florida bel u Zemunu.

Firma Delta Food Moskva formirana je 2009. i bavi se plasmanom srpskih proizvoda, u prvom redu voća, zatim brašna, testenina, mesa i mesnih prerađevina, svim vodećim maloprodajnim lancima u Ruskoj Federaciji i Belorusiji.

Partneri Delta Agrara su vodeće svetske kompanija u svim oblastima agrobiznisa: Syngenta, Pioneer, Bayer CropScience, BASF, Nufarm, Biesterfeld, DanBred, Deutz-Fahr, Amazone, Kuhn, Summit Agro International i drugi.

Naša misija- Delta Agrar Grupa kao nosilac razvoja u zemlji i u regionu

Naša vizija - najuspešniji proizvođač poljoprivredno prehrambenih prozvoda u zemlji i regionu uporediv sa najboljima u svetu. Sinonim za visok standard u svim segmentima poslovanja

Vrednosti – jasni prioriteti, sopstveni resursi, lojalnost i posvećenost, timski duh, usvajanje novina i brzo prilagođavanje promenama