Saopštenja za medije

Na imanjima Delta Agrara u 2016. godini zabeleženi su rekordni rezultati u stočarstvu, voćarstvu, ratarstvu i povrtarstvu. U većini kultura ovi prinosi su najbolji ikada zabeleženi na Deltinim imanjima, a spadaju u sam vrh evropske poljoprivrede.
Detaljnije

Delta Agrar obeležio je Svetski dan jabuka na poseban i neobičan način - promocijom voćnjaka u Čelarevu i nove klupske sorte Evelina uz pomoć virtuelne stvarnosti. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji deo hotela Crowne Plaza Beograd pretvoren je u najveći voćnjak na Balkanu.

Detaljnije

STARA PAZOVA, 15. septembar 2016. – Pioneer Hi-Bred SRB organizovao je danas Centralni Dan polja na imanju „Napredak“ u Staroj Pazovi povodom obeležavanja 90 godina postojanja u svetu, 20 godina poslovanja u Srbiji i 15 godina saradnje sa kompanijom Delta Agrar.

Detaljnije

STARA PAZOVA, 02. septembar 2016. - Kompanija Delta Agrar organizovala je Dan polja soje na imanju Napredak u Staroj Pazovi tokom koga je predstavila svoj osnovni poligon za testiranje i selekciju novih materijala brenda Selsem čiji je ekskluzivni distributer od 2005. godine, a koji je sastavni deo programa Delta Seme od 2011. godine.

Detaljnije

STARA PAZOVA, 14. jul 2016. – Farma svinja „Napredak“ u Staroj Pazovi ostvaruje poslovne rezultate koji su u rangu 10 najboljih farmi u Danskoj, zemlji lideru u oblasti svinjarstva, i gotovo duplo veće od proseka u Srbiji.