Saopštenja za medije

Delta Agrar dobitnik je šest značajnih priznanja na 84. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu za rezultate u svinjarstvu i govedarstvu. Od njih je svakako najznačajnija titula apsolutnog šampiona u govedarstvu.

Detaljnije

Ove godine Delta Agrar na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu premijerno predstavlja voćarstvo u Master hali. Na lokacijama izvan hale izlaže mehanizaciju, svinjarstvo, govedarstvo i ribarstvo.

Detaljnije
Na imanjima Delta Agrara u 2016. godini zabeleženi su rekordni rezultati u stočarstvu, voćarstvu, ratarstvu i povrtarstvu. U većini kultura ovi prinosi su najbolji ikada zabeleženi na Deltinim imanjima, a spadaju u sam vrh evropske poljoprivrede.
Detaljnije

Delta Agrar obeležio je Svetski dan jabuka na poseban i neobičan način - promocijom voćnjaka u Čelarevu i nove klupske sorte Evelina uz pomoć virtuelne stvarnosti. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji deo hotela Crowne Plaza Beograd pretvoren je u najveći voćnjak na Balkanu.

Detaljnije

STARA PAZOVA, 15. septembar 2016. – Pioneer Hi-Bred SRB organizovao je danas Centralni Dan polja na imanju „Napredak“ u Staroj Pazovi povodom obeležavanja 90 godina postojanja u svetu, 20 godina poslovanja u Srbiji i 15 godina saradnje sa kompanijom Delta Agrar.

Detaljnije