KONTAKT
  • Helena DesančićMarketing i PR menadžer
    Detalji
    Tel: +381 (0)11 201 21 22 Pošaljite e-mail

Saopštenja za medije

Kompanija Delta Agrar proširila je svoju voćarsku i stočarsku proizvodnju i na istočnu Srbiju. Nakon najvećeg voćnjaka u ovom delu Evrope u Čelarevu, podignuto je i prvih 100 hektara voćnjaka u Zaječaru. Novina je Evelina, nova sorta klupskih jabuka, koja će se premijerno naći na našem tržištu već u oktobru. Evelinu izdvaja aromatičan miris, skladan slatko-kiseli ukus i zadivljujući spektar boja, od jarko crvene do nežno žute. Zahvaljujući prirodnoj čvrstini i otpornosti, ova jabuka dugo zadržava svežinu i hrskavost tek ubrane voćke.

Detaljnije

U prvoj polovini godine prihod Delta Agrara premašio je 16 milijardi dinara, uz ostvarenje brojnih rekorda u poljoprivrednoj proizvodnji. U ovoj kompaniji veruju da se samo uz stručan kadar i velika ulaganja u savremenu poljoprivredu mogu postići izvanredni rezultati - zato su investicije samo u prvih šest meseci ove godine iznosile 10 miliona evra.

Detaljnije

Delta Agrar dobitnik je šest značajnih priznanja na 84. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu za rezultate u svinjarstvu i govedarstvu. Od njih je svakako najznačajnija titula apsolutnog šampiona u govedarstvu.

Detaljnije

Ove godine Delta Agrar na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu premijerno predstavlja voćarstvo u Master hali. Na lokacijama izvan hale izlaže mehanizaciju, svinjarstvo, govedarstvo i ribarstvo.

Detaljnije
Na imanjima Delta Agrara u 2016. godini zabeleženi su rekordni rezultati u stočarstvu, voćarstvu, ratarstvu i povrtarstvu. U većini kultura ovi prinosi su najbolji ikada zabeleženi na Deltinim imanjima, a spadaju u sam vrh evropske poljoprivrede.
Detaljnije