Delta Agrar i ove godine na najvećem sajmu voća i povrća u Evropi

Delta Agrar i ove godine na najvećem sajmu voća i povrća u Evropi

12. februar 2018.

Kompanija Delta Agrar učestvovala je na 26. Fruit Logistica međunarodnom sajmu voća i povrća u Berlinu. Više od 3.000 izlagača i 75.000 posetioca iz 130 zemalja sveta razmenjivali su iskustva i ideje sa ciljem povećanja potencijala biznisa primarne proizvodnje voća i povrća u svojim zemljama.

Delta Agrar je na nesvakidašnji i zanimljiv način predstavio četiri klupske sorte jabuka: KIKU, Modi, Pink Lady i Evelina, za koje ima ekskluzivno pravo proizvodnje, kao i distribucije u zemlji, regionu i tržištu Ruske Federacije. Takođe predstavljene su i sorte Isaaq, Rubens, Red Moon i Sweet Tango koje će se uskoro naći u portifoliu kompanije.

Posebno interesovanje posetilaca na štandu Delta Agrara izazvala je mogućnost da uz pomoć virtuelne stvarnosti posete Hi-Tech voćnjak u Čelarevu, upoznaju tehnologiju proizvodnje i takmiče se u branju klupskih jabuka. Na interaktivnim panelima mogli su da saznaju sve o sortama na potpuno inovativan način.

Fruit Logistica je najveći međunarodni sajam voća u Evropi koji se održava u Berlinu. Delta Agrar drugi put nastupa na ovom sajmu, kao jedna od malobrojnih kompanija iz Srbije.