Grantovi Delta Fondacije za devet udruženja i organizacija

Grantovi Delta Fondacije za devet udruženja i organizacija

07. jun 2018.

Delta Fondacija dodelila je u programu Zasad za budućnost novih devet grantova za projekte socijalnog preduzetništva u oblasti poljoprivrede. Vrednost donacija u ovogodišnjem konkursu Zasada za budućnost je više od pet miliona dinara, tako da je ukupna pomoć u periodu od tri godine koliko program postoji, dostigla sumu od skoro 30 miliona.


Delta Fondacija pokrenula je program Zasad za budućnost sa ciljem da se finansijskim grantovima, uz stručnu pomoć i plasman robe, podrže udruženja i organizacije koje se bave poljoprivredom, a koje svojom delatnošću doprinose smanjenju siromaštva i socijalnom uključivanju marginalnih društvenih grupa.


U trećem konkursu pomoć će dobiti devet udruženja ili organizacija: Udruženje žena „Sačuvajmo selo“ iz Priboja, Konjički klub „Aranđelovac“, Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama „Biser“ iz Srbobrana, Udruženje „Optimist“ iz Bosilegrada, Kancelarija za mlade Grdelica, Crveni krst Smederevo, Udruženje za lokalni razvoj Kamenica kod Niša, Humanitarna organizacija „Karitas“ iz Šapca i Zemljoradnička zadruga Ekodel mreža Boljevci iz Surčina.

 

 

Pogledajte saopštenje