Delta Food Processing
KONTAKT

Yuhor

Yuhor

Meso i mesne prerađevine

Mesna industrija Yuhor iz Jagodine bavi se proizvodnjom i preradom mesa, trgovinom mesom, mesnim prerađevinama i konzerviranim proizvodima. Osnovana je 1902. godine, a u sistemu Delte posluje od 2004. Proizvodni kapaciteti Yuhora su 12.000 tona prerađevina od mesa i 9.000 tona svežeg mesa godišnje. Kroz Yuhor godišnje „prođe“ 100.000 tovljenika.


Strateško opredeljenje Yuhora jeste proizvodnja zdravstveno bezbednih i nutritivno vrednih proizvoda, koji potrošačima pružaju sigurnost, poverenje i zadovoljstvo. Proizvodni pogoni u Yuhoru ispunjavaju najrigoroznije zahteve u pogledu sanitarno-tehničkih i veterinarskih uslova. U praksi, to znači da je onemogućeno ukrštanje puteva proizvodnje i obezbeđeno jednostavno održavanje higijene i manipulacija i kretanje ljudi i robe.


Yuhor poseduje i Halal sertifikat koji omogućuje izvoz u zemlje sa većinskim stanovništvom islamske veroispovesti.
Bogat asortiman od preko 100 proizvoda mesne industrije Yuhor ispunjava zahteve i zadovoljava ukuse i najprobirljivijih potrošača. Paleta proizvoda podeljena je u tri osnovne grupe. Delicata je linija premijum proizvoda, razvijanih u saradnji sa vodećim evropskim tehnolozima i institutima. Najpoznatiji u ovoj grupi proizvoda su paštete Delicata, salame Milano, Ungherese i Extra mortadela.
Linija Yuhor Traditional obuhvata proizvode koji se prave na osnovu tradicionalnih recepata i tehnologija. U ovu grupu spadaju i dva proizvoda koji su zaštitini znak Yuhora – Levačka kobasica, tip kobasice koji se proizvodi isključivo u Yuhoru i predstavlja autentični proizvod mesne industrije iz Jagodine. Treću grupu proizvoda čini Yuhor standardni program, u okviru koga su potrošačima najprepoznatljiviji trajne kobasice, dimljeni proizvodi, viršle i gril kobasice i gotova jela. Potrošačima su dostupni i Slajs program i sveže meso u MAP pakovanju.