Potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa Poljoprivrednim fakultetom u Beogradu

Potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa Poljoprivrednim fakultetom u Beogradu

29. mart 2022.

Briga o ljudima i unapređenje zajednice u kojoj živimo i radimo se prožima kroz sve aktivnosti naše kompanije, te se uvek rado odazivamo pozivima da podelimo naša znanja i iskustva. Posebno nam je drago kada imamo priliku da gradimo odnos i pomažemo u razvoju znanja na početku karijernog puta mladih budućih kolega iz struke, te smo ponosni na svaku saradnju sa obrazovnim institucijama.

Sa Poljoprivrednim fakultetom u Beogradu, baš na Dan fakulteta, 28. marta, uoči proslave 103. godine od osnivanja fakulteta, potpisali smo ugovor o tehničko-poslovnoj saradnji. Ovim ugovorom omogućićemo kao kompanija prakse, predavanja i brojne aktivnosti koje će pomoći studentima da steknu znanja, veštine i upoznaju potencijalne buduće kolege i samu struku iznutra.

Potpisivanju su prisustvovale koleginice iz sektora ljudskih resursa Delta Agrara, uprava fakulteta, direktori instituta, predstavnici Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu kao i predstavnici medija. Drago nam je da ćemo budućim poljoprivrednim stručnjacima omogućiti znanje iz prakse, i unapred se radujemo saradnji.