Selsem nagrađuje - OSVOJITE 100KG SOJE! 

Selsem nagrađuje - OSVOJITE 100KG SOJE! 

22. mart 2021.

Selsem soja organizuje nagrađivanje na Instagram stranici, a jedan od vas može osvojiti 100kg Maestral ultra rane sorte soje. Više o sorti Maestral možete pročitati ovde.

Uslovi za učešće u nagrađivanju:

  • Zapratiti stranicu @selsemsoja na Instagramu
  • Ostaviti komentar ispod objave na Instagram stranici Osvojite 100 kg soje!, objavljene 22.3.2021.

 

Dobitnik će biti izvučen slučajnim izborom kada stranica @selsemsoja dostigne 500 pratilaca na Instagramu, najkasnije 15.4.2021. godine. Dobitnik će biti objavljen u komentaru pomenute objave na Instagramu najkasnije 15.4.2021. godine.

Gde i kada se dobija nagrada?

Izvučenom dobiniku će biti poslato 100kg Maestral soje na adresu koju priloži nakon što bude izvučen, najkasnije do 25.4.2021. godine.

Nakon što primi nagradu, dobitnik je u obavezi da pošalje fotografiju nagrade (100kg Selsem soje) na željenoj lokaciji, a Selsem ima pravo da poslate fotografije koristi na društvenim mrežama i sajtu selsem.rs.

Ostavljanjem komentara ispod objave na Instagramu za participaciju u nagradnoj igri, učesnik daje saglasnost da, ukoliko bude izvučen, Selsem soja sme koristiti fotografije koje dobitnik pošalje, na gore navedene načine. Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti možete pročitati na ovom linku.

Srećno svim učesnicima!