Delta Food Processing
KONTAKT

Voda

Fabrika vode Mioni nalazi se u selu Ključ, u blizini Mionice. Opremljena je najsavremenijom nemačkom tehnologijom za flaširanje vode, kapaciteta 12.000 boca na sat u PET i 6.000 boca na sat u staklenoj ambalaži.

Voda Aqua Gala koju proizvodi Mioni sadrži idealan balans magnezijuma i kalcijuma, koji je neophodan za pravilno funkcionisanje ljudskog organizma. Zbog svog kvaliteta i uravnoteženog sadržaja minerala, Aqua Gala idealno je piće za sportiste, rekreativce i osobe izložene fizičkom naporu.

Kvalitet vode Aqua Gala redovno se kontroliše u domaćim i inostarnim laboratorijama kao što su: Laboratorija dr Oliver Rodes u Barseloni, Zavod za javno zdravlje Valjevo, Gradski zavod za javno zdravlje Beograd i takođe akreditovana Laboratorija Knjaz Miloš. Prirodna negazirana voda Aqua Gala poseduje potvrdu prestižnog međunarodnog sertifikata NSF, koji dodeljuje američka sertifikaciona kuća NSF i koji garantuje vrhunski kvalitet.

Aqua Gala dolazi do Vas iz netaknute prirode u vrhunski dizajniranim pakovanjima od: 1.5L PET, 0.5L PET, 0.75L PET Sport Cap, 6L PET, 0.75L staklo i 0.25L staklo.