Čekamo vas na 84. Međunarodnom sajmu poljoprivrede

10. maj 2017.

Pozivamo sve prijatelje, poslovne partnere, poljoprivrednike i ljude koji vole zemlju da nas posete na 84. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu. Ove godine vas očekujemo na čak tri lokacije u okviru sajma. Na našoj novoj lokaciji, u Master hali sajma putem najnovije tehnologije omogućićemo vam da se prošetate voćnjakom u Čelarevu, takmičite u berbi klupskih sorti jabuka, ali i još bolje upoznate sa svakom sortom pojedinačno. Pomoću interaktvnih panela moći ćete da saznate sve o Pink Lady®, KIKU®, Modi® i Evelina® jabukama.

Takođe, ponovo Vas očekujemo i na štandu stočarstva gde ćete moći da saznate sve o proizvodnji priplodnih nazimica F1 generacije po čuvenoj svetskoj Danbred tehnologiji, kao i da vidite druge kategorije ove rase. Zahvaljujući ovoj tehnologiji tovljenici su kvalitetni, otporni na bolesti, veoma plodni i sa optimalnim odnosom mesnatosti i masti. Pored svinjarstva, imaćete priliku da se bolje upoznate sa našim kompletnim programima govedarstva i ribarstva kroz mini ribnjak koji vas čeka na štandu. Iskoristite priliku da vidite sve naše životinje na jednom mestu.

U izlagačkoj zoni mehanizacije, na našem štandu agrodistibucije tradicionalno ćemo predstaviti programe mehanizacije i sistema za navodnjavanje, semena i pesticida. Imaćete priliku da doživite najsavremeniju tehnologiju uzgoja jabuka kroz naš mini voćnjak.

Vidimo se na sajmu.