KONTAKT
  • The Fun&Fit CompanyBatajnički put 12, 11080 Zemun
    Detalji
    Tel: +381 11 37 13 500; +381 11 37 13 501 Pošaljite e-mail

Cerealije, apetisani i osnovne životne namirnice

Kompanija i proizvodni pogon sa pak centrom The Fun&Fit Company (nekadašnja Florida bel), posluje od 1991. godine, a u vreme osnivanja važila je za pionira u nabavci i veleprodaji robe koje nije karakteristična za ovo podneblje (egzotične tropske vrste oraha, suvog voća i brojne grickalice proizvedene od ovih namirnica). Svoje poslovanje 1998. proširuje i na prženje i pečenje zrnastih proizvoda, a od 2007. posluje u okviru sistema Delta Holdinga.

Portfolio je organizovan u tri kategorije proizvoda: kategorija cerealija, apetisana i osnovnih životnih namirnica i suvog voća, a proizvodi su na tržištu Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Albanije i Kosova.

Kompanija poseduje najsavremeniju opremu, a primarna briga i osnova poslovanja kompanije jeste bezbedan, zdravstveno ispravan, kvalitetan i standardizovan proizvod. Fun&Fit Company posluje po najvišim standardima u proizvodnji hrane i po sistemu IFS.

The Fun and Fit Company je godinama prepoznata kao važan partner u proizvodnji privatne robne marke za najveće trgovinske lance, kako u Srbiji tako i u regionu, kao i pouzdan dobavljač velikih industrijskih kupaca i konditorskih proizvođača.

Za više detalja posetite sajt www.funandfit.rs