Naše fabrike
KONTAKT

Yuhor

Yuhor

Meso i mesne prerađevine

Mesna industrija Yuhor iz Jagodine bavi se proizvodnjom i preradom mesa, trgovinom mesom, mesnim prerađevinama i konzerviranim proizvodima. Osnovana je 1902. godine, a u sistemu Delte posluje od 2004. Od 2015. godine Yuhor razvija svoju maloprodajnu mrežu, Yuhor dućan, koja broji preko 50 maloprodajnih objekata širom Srbije. 

Strateško opredeljenje Yuhora jeste proizvodnja zdravstveno bezbednih i nutritivno vrednih proizvoda, koji potrošačima pružaju sigurnost, poverenje i zadovoljstvo. Proizvodni pogoni u Yuhoru ispunjavaju najrigoroznije zahteve u pogledu sanitarno-tehničkih i veterinarskih uslova. U praksi, to znači da je onemogućeno ukrštanje puteva proizvodnje i obezbeđeno jednostavno održavanje higijene i manipulacija i kretanje ljudi i robe.

Proizvodni kapaciteti Yuhora su 12.000 tona prerađevina od mesa i 9.000 tona svežeg mesa godišnje. 

Yuhor poseduje i Halal sertifikat koji omogućava izvoz u zemlje sa većinskim stanovništvom islamske veroispovesti. Bogat asortiman od preko 100 proizvoda mesne industrije Yuhor ispunjava zahteve i zadovoljava ukuse i najprobirljivijih potrošača.

Paleta proizvoda podeljena je u tri osnovne grupe.

Linija Yuhor Traditional obuhvata proizvode koji se prave na osnovu tradicionalnih recepata i tehnologija. U ovu grupu spada i proizvod koji je zaštitini znak Yuhora – Levačka kobasica, tip kobasice koji se proizvodi isključivo u Yuhoru i predstavlja autentični proizvod mesne industrije iz Jagodine.

U okviru Yuhor standardnog programa, potrošačima su najprepoznatljiviji trajne kobasice, dimljeni proizvodi, viršle i gril kobasice i gotova jela. Potrošačima je dostupan i Slajs program.

Pašteta Delicata je linija premium proizvoda, razvijenih u saradnji sa vodećim evropskim tehnolozima i institutima.

Yuhor Premium je nova linija premium fermentisanih kobasica u slajsu, a posebnim ih čine kombinacije začina i začinski omotači.