Kompanija

Kvalitet

Politika kvaliteta i bezbednost hrane

Naša kompanija ima izuzetno uspešnu tradiciju u proizvodnji hrane. Zahvaljujući dugogodišnjem sistemskom radu i posvećenosti u postizanju i održavanju najviših standarda kvaliteta proizvoda i usluga, Delta Agrar grupa se pozicionirala kao kompanija sa visokim renomeom i nalazi se u samom vrhu po pitanju kvaliteta i bezbednosti hrane.

Zaposleni u svim članicama naše grupe posvećeni su isporuci proizvoda koji prevazilaze očekivanja kupaca na tržištu, kao i proizvodnji zdravstveno bezbednih prehrambenih proizvoda uz poštovanje svih zakonskih propisa.

Ono što nas definitivno izdvaja i predstavlja konkurentsku prednost jeste predanost naših zaposlenih, iskustvo i moderna tehnologija što nam omogućava da stvaramo proizvode vrhunskog kvalieta.

Nastavićemo da osluškujemo naše potrošače, pratimo njihovu percepciju naših proizvoda, na vreme primećujemo promene u njihovim potrebama i istim se prilagođavamo uvek garantujući vrhunski kvalitet naših proizvoda kroz stalno unepređivanje i primenu sistema kvaliteta po standardima FSSC 22000, IFS, GlobalGap, ISO 9001, ISO 14001, BS OHSAS 18001, ISCC.

Cilj nam je da u oblasti primarne poljoprivredne proizvodnje, distribucije različitih proizvoda, kao i prozvodnji hrane postanemo lider u zemlji i regionu i brend za kvalitetne poljoprivredne proizvode iz Srbije.

Delta Agrar je potpuno posvećen poslovanju koje minimizira rizik od povreda i ugrožavanja zdravlja zaposlenih, oštećenja imovine ili zagađenja okoline. Delta Agrar i sve kompanije koje deluju u sastavu naše grupe, u potpunosti poštuju sve zakonske obaveze zaštite na radu i konstantno rade na stvaranju i održavanju zdravog i bezbednog radnog okruženje za svoje zaposlene, pri čemu svaki zaposleni deluje u skladu sa našim programom i shodno tome, odgovorno i savesno izvršava poslove koji su mu dodeljeni.