Kompanija

Kvalitet

Kvalitet

Politika kvaliteta i bezbednost hrane

Naša kompanija ima izuzetno uspešnu tradiciju u proizvodnji hrane. Zahvaljujući dugogodišnjem sistemskom radu i posvećenosti postizanju i održavanju najviših standarda kvaliteta proizvoda i usluga, Delta Agrar se pozicionirao kao kompanija sa visokim renomeom i nalazi se u samom vrhu po pitanju kvaliteta i bezbednosti hrane.

U oblasti proizvodnje hrane posedujemo najsavremeniju opremu i tehnologiju za čuvanje, kalibrisanje i pakovanje koja nam omogućava da ispunjavamo najsloženije potrebe i  zahteve naših kupaca. Naši proizvodi prodaju se na domaćem tržištu i na inostranim tržištima.

Svi zaposleni u Delta Agraru posvećeni su isporuci kvalitetnih i bezbednih prehrambenih proizvoda na tržište uz poštovanje svih zakonskih propisa.

Ono što nas definitivno izdvaja i predstavlja našu prednost jeste predanost naših zaposlenih, iskustvo i vrhunska tehnologija koji nam omogućavaju da održavamo konstanatan nivo kvaliteta i bezbednosti hrane.

Kontinuiranim praćenjem tržišta i ponašanja kupaca u mogućnosti smo da konstantno odgovorimo na njihove zahteve i da proizvodimo ono što kupci žele. Stalno unapređivanje i primena sistema kvaliteta, bezbednosti hrane i etičkog poslovanja poštujući zahteve standarda IFS, SMETA, ISCC, GLOBALGAP, ISO 9001 i druge, omogućuje garantovanje vrhunskog kvaliteta naših proizvoda.

Politika zaštite okoline

Delta Agrar permanentno učestvuje u borbi za zaštitu životne sredine. Poštovanjem i primenom zakonske regulative i poštujući potrebe za smanjenjem negativnih uticaja na životnu sredinu, stvaramo optimalnu interakciju između organizacije i sredine u kojoj živimo, misleći ne samo na zemljište, vodu, biljni i životinjski svet, već i na ljude koji tu žive i rade.

Politika bezbednosti i zdravlja na radu

Delta Agrar politika poslovanja je potpuno posvećena poslovanjem na način koji minimalizuje rizik od povreda i ugrožavanja zdravlja zaposlenih, oštećenja imovine ili okoline.

Poštovanje svih zakonskih obaveza zaštite na radu, kao i konstantan rad na stvaranju i održavanju zdravog i bezbednog radnog okruženje za sve zaposlene je imperativ našeg poslovanja.