KONTAKT
  • Helena DesančićMarketing i PR menadžer
    Detalji
    Tel: +381 (0)11 201 21 22 Pošaljite e-mail

Saopštenja za medije

Kompanija Delta Agrar organizovala je Dan polja Selsem soje na imanju „Napredak“ u Staroj Pazovi, sa ciljem da brojnim domaćim i inostranim partnerima predstavi  kako već dobro poznate sorte soje, tako i brojne novitete. Pored sortimenta predstavljeni je i poligon  za testiranje i selekciju novih sorti  brenda Selsem soje čiji je ova kompanija  ekskluzivni distributer  od 2005. godine, a koji je sastavni deo programa Delta Seme od 2011. godine.

Detaljnije

Delta Fondacija dodelila je u programu Zasad za budućnost novih devet grantova za projekte socijalnog preduzetništva u oblasti poljoprivrede.

 

Detaljnije

 Kompanija za proizvodnju brašna i testenina Danubius ove godine obeležava značajan jubilej, 100 godina postojanja. Osnovana je nakon Prvog svetskog rata, 1918, kao Fabrika testa i konzervi, a danas je najsavremenija i tehnološki najbolje opremljena fabrika brašna i testenina na ovom prostoru.

Detaljnije

Kompanija Delta Agrar proširila je svoju voćarsku i stočarsku proizvodnju i na istočnu Srbiju. Nakon najvećeg voćnjaka u ovom delu Evrope u Čelarevu, podignuto je i prvih 100 hektara voćnjaka u Zaječaru. Novina je Evelina, nova sorta klupskih jabuka, koja će se premijerno naći na našem tržištu već u oktobru. Evelinu izdvaja aromatičan miris, skladan slatko-kiseli ukus i zadivljujući spektar boja, od jarko crvene do nežno žute. Zahvaljujući prirodnoj čvrstini i otpornosti, ova jabuka dugo zadržava svežinu i hrskavost tek ubrane voćke.

Detaljnije

U prvoj polovini godine prihod Delta Agrara premašio je 16 milijardi dinara, uz ostvarenje brojnih rekorda u poljoprivrednoj proizvodnji. U ovoj kompaniji veruju da se samo uz stručan kadar i velika ulaganja u savremenu poljoprivredu mogu postići izvanredni rezultati - zato su investicije samo u prvih šest meseci ove godine iznosile 10 miliona evra.

Detaljnije