Kompanija

O nama

O nama

Kao članica Delta Holdinga, kompanija Delta Agrar d.o.o. je prisutna u agrobiznisu još od 1993. godine i danas predstavlja jednog od lidera u svim aspektima agrarnih delatnosti. Kroz intenzivnu implementaciju svetskih tehnologija u agraru, usavršavanje kadrova kao i kontinuirano unapređivanje znanja, kompanija nastoji da ide u korak sa svetskim trendovima.

Sedište kompanije Delta Agrar je na Novom Beogradu, u ulici Autoput za Zagreb br. 35, Novi Beograd. Trenutno je prisutna na tržištima zemalja u regionu, Evropske unije, Rusije i Švajcarske.

U okviru kompanije mnogobrojni raznovrsni poslovi su organizaciono podeljeni na 4 dela: primarna poljoprivredna proizvodnja, kooperacija i otkup, agrotrgovina i distribucija i proizvodnja hrane.

U delu primarne proizvodnje Delta Agrar se bavi ratarstvom, proizvodnjom voća i povrća, stočarstvom i ribarstvom. Proizvodnja se obavlja na pet poljoprivrednih imanja u vlasništvu Delta Agrara, na površini od 15.000 hektara.

U oblasti kooperacije i otkupa kompanija se bavi otkupom voća i povrća, mesa i stoke, maloprodajom i obezbeđuje višegodišnje ugovaranje proizvodnje ratarskih, voćarskih i povrtarskih kultura sa primarnim proizvođačima preko 5 otkupnih centara.

U oblasti agrotrgovine i distribucije Delta Agrar distribuira pesticide, semena i agromehanizaciju a sve u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima. Kompanija trguje i žitaricama, uljaricama i mineralnim đubrivima.

Firma Delta Food Moskva formirana je 2009. i bavi se plasmanom srpskih proizvoda, u prvom redu voća, zatim brašna, testenina, mesa i mesnih prerađevina, svim vodećim maloprodajnim lancima u Ruskoj Federaciji i Belorusiji.

Partneri Delta Agrara su vodeće svetske kompanija u svim oblastima agrobiznisa: Syngenta, Pioneer, Bayer CropScience, BASF, Nufarm, Biesterfeld, DanBred, Deutz-Fahr, Amazone, Kuhn, Summit Agro International i drugi.

Naša misija - Delta Agrar Grupa kao nosilac razvoja u zemlji i u regionu

Naša vizija - najuspešniji proizvođač poljoprivredno prehrambenih prozvoda u zemlji i regionu uporediv sa najboljima u svetu. Sinonim za visok standard u svim segmentima poslovanja

Naše vrednosti - jasni prioriteti, sopstveni resursi, lojalnost i posvećenost, timski duh, usvajanje novina i brzo prilagođavanje promenama