Kompanija

O nama

O nama

Kompanija Delta Agrar d.o.o, kao članica Delta Holdinga, prisutna je u agrobiznisu još od 1993. godine i danas predstavlja jednog od lidera u svim aspektima agrarnih delatnosti. Kroz intenzivnu implementaciju svetskih tehnologija u agraru, usavršavanje kadrova kao i kontinuirano unapređivanje znanja, kompanija nastoji da ide u korak sa svetskim trendovima.

Sedište kompanije Delta Agrar je na Novom Beogradu, u ulici Vladimira Popovića 8a, Novi Beograd. Trenutno je prisutna na tržištima zemalja u regionu, Evrope (Rusija, Italija, Rumunija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija, Bugarska, Slovenija, Danska, Nemačka, UK, Holandija, Mađarska, Austrija), Bliskog Istoka i Azije (UAE, Katar, Saudijska Arabija, Indija, Kuvajt, Oman, Malezija).

U okviru kompanije mnogobrojni raznovrsni poslovi su organizaciono podeljeni na 4 dela: primarna poljoprivredna proizvodnja, kooperacija i otkup, agrotrgovina i distribucija i proizvodnja hrane.

U delu primarne proizvodnje Delta Agrar se bavi ratarstvom, proizvodnjom voća i povrća i stočarstvo. Proizvodnja se obavlja na pet poljoprivrednih imanja u vlasništvu Delta Agrara, na površini od 15.000 hektara.

U oblasti kooperacije i otkupa kompanija se bavi otkupom voća i povrća, mesa i stoke, maloprodajom i obezbeđuje višegodišnje ugovaranje proizvodnje ratarskih, voćarskih i povrtarskih kultura sa primarnim proizvođačima preko 5 otkupnih centara.

U oblasti agrotrgovine i distribucije Delta Agrar distribuira pesticide, semena i agromehanizaciju, a sve u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima. Kompanija trguje i žitaricama, uljaricama i mineralnim đubrivima.

Firma Delta Frukt Moskva, osnovana 2016. bavi se uvozom, veleprodajom i distribucijom visoko kvalitetnog voća i povrća na ruskom tržištu, sa fokusom na uvoz jabuka, citrusa, koštunjavog i egzotičnog voća iz svih krajeva sveta. 

Partneri Delta Agrara su vodeće svetske kompanije u svim oblastima agrobiznisa: Syngenta, Corteva, Bayer CropScience, BASF, Landini, Rivulis, Nufarm, Biesterfeld, DanBred, Kuhn, Summit Agro International, Adama, UPL i drugi.

Naša misija - Delta Agrar Grupa kao nosilac razvoja u zemlji i u regionu

Naša vizija - najuspešniji proizvođač poljoprivredno prehrambenih prozvoda u zemlji i regionu uporediv sa najboljima u svetu. Sinonim za visok standard u svim segmentima poslovanja

Naše vrednosti - jasni prioriteti, sopstveni resursi, lojalnost i posvećenost, timski duh, usvajanje novina i brzo prilagođavanje promenama