Delta Food Processing
KONTAKT

Danubius

Danubius

Brašno i testenine

U središtu vojvođanske žitnice, Novom Sadu, na raskršću vodenog, drumskog i železničkog saobraćaja “Danubius” impresionira grandioznošću, tradicijom i nadaleko poznatim kvalitetom mlinskih proizvoda i testenina.

"Danubius“ raspolaže silosom kapaciteta 65.000t, koji je potpuno osposobljen za skladištenje i sušenje žitarica, kao i za tranzitne poslove – prijem, utovar, istovar i otpremu kamionima, vagonima i brodovima.

Moderan mlin sa kompjuterskim vođenjem, proizvede dnevno 300 tona najkvalitetnijeg brašna različitih vrsta, za sve namene. Fabrika testenina, kapaciteta 7.000 tona godišnje, sa iskustvom od 1918. godine, proizvodi sve vrste testenina. Zahvaljujući kvalitetu prirodnih sirovina i novoj tehnologiji obezbeđen je visok kvalitet proizvoda koji zadovoljava i najstrožije kriterijume i standarde kvaliteta i zdravstvene ispravnosti hrane.

"Danubius“ posluje u skladu sa zahtevima standarda HACCP i FSSC 22000, čime je obezbeđen i garantovan kvalitet proizvoda i usluga na koji se “Danubius“ svojom politikom kvaliteta obavezao.

Politika zdravstvene bezbednosti proizvoda

„Danubius“ d.o.o. Novi Sad, kao članica Delta Holdinga, usvaja i poštuje korporativne vrednosti kompanije.

Bezbednost prehrambenih proizvoda obezbeđujemo primenom priznatih međunarodnih standarda – GFSI (Svetska inicijativa za bezbednost hrane).

Na samom početku lanca proizvodnje, bezbednost postižemo pažljivim izborom sirovina, dobavljača i uspostavljanjem kvalitetnih partnerskih odnosa sa njima.

Neprekidnom obukom i usavršavanjem svih zaposlenih obezbeđujemo kvalitetan i bezbedan proizvod.

Namera nam je da ulažemo u tehničko-tehnološki razvoj i unapređenje, da stalno povećavamo ekonomičnost, produktivnost i rentabilnost.

Naše glavno opredeljenje je ispunjenje zahteva naših potrošača, praćenjem preko zadovoljstva korisnika naših proizvoda.

„Danubius“ d.o.o. Novi Sad svojim resursima, aktivnostima i uslugama doprinosi očuvanju životne i radne sredine u sopstvenom okruženju.

Delatnosti i kapaciteti

„Danubius“ raspolaže silosom kapaciteta 65.000 tona, koji je potpuno osposobljen za skladištenje i sušenje žitarica, kao i za tranzitne poslove - prijem, utovar, istovar i otprema kamionima, vagonima i brodovima.

Savremeni mlin sa kompjuterskim vođenjem, samelje dnevno 300 tona najkvalitetnije pšenice i proizvede različite vrste brašna, za sve namene.

Fabrika testenina, kapaciteta 15.000 tona godišnje, proizvodi sve vrste testenina.