Delta Food Processing
KONTAKT

Aqua Gala voda

Mioni spada u najsavremenije fabrike vode u regionu i od 2007. godine se bavi flaširanjem prirodne mineralne vode. Fabrika je opremljena savremenom nemačkom tehnologijom za flaširanje vode kapaciteta 12.000 PET, 1.000 PET balona i 6.000 boca na sat u staklenoj ambalaži i kao takva postavlja nove standarde kvaliteta. Od 2017. Mioni je bogatiji za novu SIPA liniju za segmet gazranih voda i pića, kapaciteta preko 50 mliona jedinica na godišnjem nivou.
 
Osnovna karakteristika vode Aqua Gala jeste prisustvo minerala silicium-dioksid (Sillica), u svetu poznatog kao Mineral lepote (eng Beauty mineral). Silicijum dioksid (Silica) je mineral čija je jedna od osnovnih funkcija usporavanje starenja i podmlađivanje čitavog tela. Nije uobičajen sastojak vode, pa njegovo prisustvo upravo zato Gala vodu i izdvaja od drugih po kvalitetu i sastavu. Silica (SiO2) je u svetu poznat kao mineral lepote. Neophodan je jer formira proteine kolagena i elastina kojima možemo da zahvalimo za mladalački izgled. Kolagen koži daje punoću i čvrstinu, a za elastičnost se pobrinuo elastin. Mineral Silica utiče i na bujnost i zdrav izgled kose, kao i na rast noktiju. Količina Silice u ljudskom organizmu opada s godinama. To se odražava na izgledu: bore su izraženije, koža postaje neelastična i gruba, a kosa više opada i izgleda potpuno beživotno. Unos Silice najlakši je i najbrži putem vode, a svakodnevnim korišćenjem, pospešuju se unutrašnje telesne funkcije, stimuliše imuni sistem i dodatno jača unutrašnji odnos minerala neophodnih za regeneraciju i fleksibilnost kože i tela. 
 
Aqua Gala ima idealan odnos kalcijuma i magnezijuma. Ovaj savršeno izbalansirani sastav minerala (64mg/l kalcijuma i 29mg/l magnezijuma) odličan je za pravilan razvoj kostiju kod dece, a kod odraslih pogoduje za pravilan rad srca, smanjuje rizik od infarkta miokarda i supstituiše kalcijum koji se gubi starošću, pušenjem i drugim nezdravim navikama. 
 
Nizak sadržaj natrijuma od samo 18mg/l takođe predstavlja retkost i poseban je kvalitet vode Aqua Gala. Veća količina prisutnog slicijum dioksida od oko 20mg/l čini vodu Aqua Gala izuzetno dobrom za krvne sudove.  
 
Kvalitet vode Aqua Gala redovno se kontroliše u domaćim i inostarnim laboratorijama kao što su: Laboratorija dr Oliver Rodes u Barseloni, Zavod za javno zdravlje Valjevo, Gradski zavod za javno zdravlje Beograd i takođe akreditovana Laboratorija Knjaz Miloš. Prirodna negazirana voda Aqua Gala poseduje potvrdu prestižnog međunarodnog sertifikata NSF, koji dodeljuje američka sertifikaciona kuća NSF i koji garantuje vrhunski kvalitet.
 
Aqua Gala dolazi do Vas iz netaknute prirode u vrhunski dizajniranim pakovanjima od: 1.5L PET, 0.5L PET, 0.75L PET, 6L PET, 5L PET, 0.75L staklo i 0.25L staklo.
 

Crni i Žuti sok

Od 2007. godine kompanija "Mioni" proširuje svoje kapacitete sa savremenom SIPA proizvodnom linijom i ulazi u segment osvežavajućih bezalkoholnih pića. Tako nastaju "Crni i Žuti" gazirana pića sa ukusima kole i narandže. Cenovno dostupni, a kvalitetom konkurentni. Osim originalnog naziva "Crni i Žuti" prenose i simbole narodne tradicije kroz originalnu ambalažu sa etno motivima i ispisom na ćirilici.